News Flash:

Sirop de ghimbir impotriva racelii

7 Aprilie 2014
1318 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gre ghimbir proaspat
150 gre miere

Mod de preparare:

Se spala ghimbirul foarte bine, nu e neaparata nevoie sa-l curatati de coaja. Se trece ghimbirul printr-un storcator de fructe (ideal ar fi cel cu ax melcat, dar e bun si cel cu centrifuga). Sucul obtinut se amesteca bine cu miere si se inchide ermetic intr-un recipient de sticla. Se lasa la macerat 1 saptamana, scuturandu-se din cand in cand.
Se administreaza cate o lingurita de 3-4 ori pe zi, Se pastreaza la rece.

Sirop de ghimbir recomandat de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete sirop sirop ghimbir ghimbir raceala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1174 viz    0 com
1069 viz    0 com
981 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1448 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013103 (s)