News Flash:

Singurele fursecuri care ti se topesc in gura - Fursecuri sarate

14 Iulie 2017
435 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g de faina
100 g de unt
100 g de cascaval (parmezan)
¼ lingurita de sare
1 ou
mac, ceapa prajita, paprika, nuci, susan, sare, anason, chimen, rozmarin, seminte de telina etc.

Citeste si Foarte bune la cafea si ceai - Fursecuri cu crema de zahar ars


Mod de preparare:

Puneti intr-un castron faina, sarea si untul taiat bucatele. Cu varful degetelor incorporati untul in faina. Veti obtine o masa faramicioasa.
Adaugati cascavalul ras peste ingredientele din castron.
La final adaugati 1 galbenus Ssi continuati sa framantati.
Adunati intr-o bila aluatul gata framantat, acoperiti-l cu folie alimentara si dati-l la frigider pentru 20 de minute.
Ungeti tava de copt cu unt topit si lasati sa se raceasca (pana se formeaza un strat de grasime intarita).
Impartiti aluatul in 2 parti egale.
Intindeti aluatul in doua foi patrate (20×20 cm). Apoi impartiti foile in cate 16 patratele mici (5×5 cm). Folositi o rola de patiserie pentru a taia patratelele pe diagonala, formand astfel triunghiuri de aluat.
Ungeti triunghiurile cu albus batut si presarati-le cu semintele sau condimentele preferate (mac, susan, chimen, rozmarin, nuci, anason etc.).
Preincalziti cuptorul la 170 de grade.
Aranjati triunghiurile pe tava cu unt si coaceti-le timp de 10 minute.

sursa: ampress

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina parmezan ceapa prajita paprika anason chimen citeste si frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1498 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012583 (s)