News Flash:

Simplu si gustos - Aperitiv cu somon si branza de capra

30 Mai 2017
914 Vizualizari | 0 Comentarii
Painea prajita cu somon afumat si branza de capra este un aperitiv ideal pentru petrecerile cu multi invitati. Se prepara rapid si este foarte gustoasa.

Ingrediente:

250 gr branza de capra
rozmarin
cimbru
20 gr coaja rasa de lamaie
20 ml ulei de masline
30 felii subtiri de paine
400 gr somon afumat
fasii subtiri de coaja de lamaie
sare
piper

Mod de preparare:

Intr-un bol amesteca branza de capra cu rozmarinul, cimbrul, coaja de lamaie. Asezoneaza cu sare si piper. Unge feliile de paine cu ulei de masline si aseaza intr-o tava. Da tava la cuptor pentru 10 minute, pana painea devine crocanta.

Presara apoi pe feliile de paine amestecul cu branza de capra. Deasupra aseaza si somonul feliat. Garniseste cu fasii de lamaie.
Painea prajita cu somon afumat si branza de capra se serveste ca atare.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

somon afumat tava cuptor
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014081 (s)