News Flash:

Si de post, si satioasa! Aceasta este tocanita de vinete cu rosii

22 Iunie 2017
2700 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

 3 vinete coapte si scurse
1 dovlecel
3 cepe taiate solzisori
3 ardei taiati fasii
1 morcov ras
100 ml ulei de masline
3 catei de usturoi zdrobiti
0,5 kg rosii fara coaja
patrunjel

Mod de preparare:

Ceapa, morcovii, dovlecelul si ardeii se pun la fiert in putina apa, se lasa 15 minute, apoi se adauga rosiile.
Când e aproape gata, se adauga vinetele tocate, usturoiul, patrunjelul si uleiul de masline.
Tocanita este buna servita calda, singura sau cu pilaf.

sursa: cook and play
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete usturoi tocanita pilaf
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2023 (s) | 41 queries | Mysql time :0.031578 (s)