News Flash:

Si ce daca e de post? E o reteta foarte gustoasa. Ciulama de ciuperci de post cu mamaliguta

20 Martie 2019
2691 Vizualizari | 0 Comentarii

Ciulamaua este un preparat foarte bun care merge de minune atat in perioada postului, cat si in orice zi in care poftesti la un asemenea preparat. Se mai poate pregati si cu carne de pui, dar asta atunci cand nu suntem in post. Iata cat de rapida si economica este!

Ingrediente: 500g ciuperci champignon brune (au un gust mai pronuntat), 6 linguri faina, 50 ml ulei, 2 cepe, 1 lingura condimente din legume (optional), sare, piper

Mod de preparare: Cureti ciupercile si ceapa si le speli. Tai ciupercile in felii sau in bucati mai mari. Fierbi ciupercile, in apa cu putina sare. Dizolvi condimentul de legume in 350 ml apa fierbinte. Incingi uleiul intr-o craticioara,calesti ceapa tocata marunt, presari faina si amesteci repede, turnind treptat apa fierbinte in care ai dizolvat condimentul. Lasi sosul sa fiarba pina se ingroasa, apoi adaugi ciupercile scurse, sarea si putin piper lasind sa mai fiarba impreuna timp de 5 minute. Servesti ciulamaua calda cu maliguta.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciulama post reteta ciulama postul pastelui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1774 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024214 (s)