News Flash:

Shci

16 August 2011
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Shci
Ingrediente: 5 litri de apa 1,5 kg carne 3 cartofi medii 1 ceapa medie 1 morcov ½ de varza medie 2 ardei grasi normali sau 1 mai mare verde, rosu sau galben 2-3 rosii 1 legatura de frunze de patrunjel 1 legatura de marar 1 frunza de dafin Mod de preparare: Se fierbe o supa de carne, de preferinta din pasare, curcan etc. In timp ce fierbe supa, se curata cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert in supa. Ceapa si morcovul se taie marunt, se calesc intr-o tigaie cu putin ulei vegetal, apoi se adauga si ele in supa. Cand carnea este aproape fiarta, se scoate si se taie in bucati si se pune inapoi in supa. Se taie varza fidea si se adauga si ea in supa cam cu 10-15 minute inainte de terminarea mancarii. Se poate adauga 1 frunza de dafin, ardei gras taiat in bucati. Se adauga verdeata maruntita si, spre sfarsit, rosiile taiate marunt. Se sareaza dupa gust. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://everydayrussian.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofic eapa paste linguini rosii ardei gras cartofi umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1644 viz    0 com
2002 viz    0 com
4337 viz    0 com
4640 viz    0 com
992 viz    0 com
1065 viz    0 com
1099 viz    0 com
1454 viz    0 com
951 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1777 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023383 (s)