News Flash:

Shci

16 August 2011
1215 Vizualizari | 0 Comentarii
Shci
Ingrediente: 5 litri de apa 1,5 kg carne 3 cartofi medii 1 ceapa medie 1 morcov ½ de varza medie 2 ardei grasi normali sau 1 mai mare verde, rosu sau galben 2-3 rosii 1 legatura de frunze de patrunjel 1 legatura de marar 1 frunza de dafin Mod de preparare: Se fierbe o supa de carne, de preferinta din pasare, curcan etc. In timp ce fierbe supa, se curata cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert in supa. Ceapa si morcovul se taie marunt, se calesc intr-o tigaie cu putin ulei vegetal, apoi se adauga si ele in supa. Cand carnea este aproape fiarta, se scoate si se taie in bucati si se pune inapoi in supa. Se taie varza fidea si se adauga si ea in supa cam cu 10-15 minute inainte de terminarea mancarii. Se poate adauga 1 frunza de dafin, ardei gras taiat in bucati. Se adauga verdeata maruntita si, spre sfarsit, rosiile taiate marunt. Se sareaza dupa gust. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://everydayrussian.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofic eapa paste linguini rosii ardei gras cartofi umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1733 viz    0 com
2075 viz    0 com
4453 viz    0 com
4812 viz    0 com
1058 viz    0 com
1157 viz    0 com
1233 viz    0 com
1543 viz    0 com
1013 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016713 (s)