News Flash:

Shci

16 August 2011
1174 Vizualizari | 0 Comentarii
Shci
Ingrediente: 5 litri de apa 1,5 kg carne 3 cartofi medii 1 ceapa medie 1 morcov ½ de varza medie 2 ardei grasi normali sau 1 mai mare verde, rosu sau galben 2-3 rosii 1 legatura de frunze de patrunjel 1 legatura de marar 1 frunza de dafin Mod de preparare: Se fierbe o supa de carne, de preferinta din pasare, curcan etc. In timp ce fierbe supa, se curata cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert in supa. Ceapa si morcovul se taie marunt, se calesc intr-o tigaie cu putin ulei vegetal, apoi se adauga si ele in supa. Cand carnea este aproape fiarta, se scoate si se taie in bucati si se pune inapoi in supa. Se taie varza fidea si se adauga si ea in supa cam cu 10-15 minute inainte de terminarea mancarii. Se poate adauga 1 frunza de dafin, ardei gras taiat in bucati. Se adauga verdeata maruntita si, spre sfarsit, rosiile taiate marunt. Se sareaza dupa gust. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://everydayrussian.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofic eapa paste linguini rosii ardei gras cartofi umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1680 viz    0 com
2030 viz    0 com
4395 viz    0 com
4728 viz    0 com
1027 viz    0 com
1108 viz    0 com
1163 viz    0 com
1486 viz    0 com
990 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1666 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014774 (s)