News Flash:

Shaorma II

3 Noiembrie 2011
1194 Vizualizari | 0 Comentarii
Shaorma II
Ingrediente: 2 lipii libaneze 2 pulpe de pui 3 cartofi 1/2 varza alba condimente pentru pui 5-6 catei de usturoi 5-6 castraveti in otet 5 linguri maioneza busuioc oregano Mod de preparare: Pulpele de pui se spala, se curata de piele, se dezoseaza si se taie bucati. Se pun bucatile de carne in tigaie, fara ulei, si se calesc impreuna cu condimentele, busuiocul si oregano. Cand s-au rumenit bine, se scot pe un tocator si se maruntesc. Cartofii sunt clasicii cartofi prajiti, pregatiti mai moi sau mai crocanti in functie de preferinta. Varza se toaca marunt, castraveciorii felii. Usturoiul se toaca foarte fin cu robotul, dupa care se amesteca cu maioneza. Procesul de asamblare e simplu: se unge lipia (incalzita putin in cuptor inainte) cu sos de maioneza si usturoi, se pune carne, cartofi, varza si castraveti. Se ruleaza usor si se strange unul din capete cu folie din aluminiu. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive bucataria internationala coriandru mirin usturoi bolle
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1554 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018265 (s)