News Flash:

Shaorma de casa

6 Mai 2011
2123 Vizualizari | 0 Comentarii
Shaorma de casa
Ingrediente: Pentru clatite: 2 oua 1 cana de apa 100 gr iaurt faina cat cuprinde un praf de sare si putin unt in care sa le prajesti Pentru umplutura: o varza mica + otet ulei si sare 1/2 kg cartofi + ulei de masline pentru prajit 2 pulpe de pui + sare si piper Pentru sos: smantana ulei usturoi un praf de sare Sosul poate fi inlocuit cu mustar sau ketchup,dupa preferinta. Mod de preparare: 1. Amesteci bine toate ingredientele pentru clatite si in tigaia unsa cu unt le prajesti pe rand pana termini compozitia. 2. Pulpele le condimentezi cu sare si piper si le pui pe grill sau pe gratar pana se rumenesc bine, apoi le tai suvite. Varza o tai marunt si faci o salata potrivind-o dupa gust cu ulei, otet si sare. Cartofii ii cureti, ii tai felii si-i prajesti in ulei de masline (neaparat, sunt mult mai gustosi), apoi ii scoti cu paleta pe un servetel de bucatarie sa absoarba uleiul in exces. 3. Pentru sos procedezi astfel: cureti 3-4 catei de usturoi, ii pisezi bine cu un praf de sare, ii mesteci cu 2-3 lingurite de ulei ca pe o maioneza, apoi adaugi smantana dupa gust. 4. Asamblezi shaorma: pui pe o clatita un strat de salata de varza, unul de cartofi prajiti ,cateva suvite de carne si 2-3 linguri de sos de smantana. Impaturesti clatita cu grija sa nu curga umplutura.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane bucataria internationala cartofi rosii coriandru smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2124 viz    0 com
975 viz    0 com
1080 viz    0 com
1541 viz    0 com
2551 viz    0 com
3103 viz    0 com
1962 viz    0 com
2760 viz    0 com
3382 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019221 (s)