News Flash:

Shaorma cu de toate

24 Aprilie 2013
2072 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o lipie
100g de carne de pui la cuptor
un castravete murat taiat rondele
jumatate de morcov ras
50 g de radacina de telina rasa
cateva frunze de baby spanac proaspat
3 linguri de ulei de masline
sare de mare proaspat rasnita
hartie pentru alimente si sfoara din bumbac

Mod de preparare:

Asezati pe lipie in straturi bucatile de pui, apoi rondelele de castravete murat, morcovul si telina date prin razatoare si frunzele de spanac. Stropiti totul cu cele 3 linguri de ulei de masline si rasniti pe deasupra sare de mare. Rulati lipia, impachetati in hartie partea de jos a shaormei si legati-o cu o bucata de sfoara subtire din bumbac.

Shaorma recomandata de Printesa Polonic.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

shaorma shawarma
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024206 (s)