News Flash:

Sfecla rosie murata pentru iarna - Mod de preparare

23 August 2016
52717 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

5 kg sfecla rosie
200 ml otet
5 linguri de zahar granulat
3 lingurite de sare
8 gr conservant alimentar
cateva boabe de piper negru
cateva seminte de chimen

Mod de preparare:

1. Curata sfecla si spal-o.
2. Feliaza, dar mai gros, si pune-o intr-o oala cu apa, sare si chimen. Apa pune cat sa acopere feliile de sfecla.
sfecla rosie murata pusa pe iarna





3. Fierbe sfecla la foc mediu spre mic, pana cand se inmoaie, dar nu prea tare.
4. Amesteca intr-un bol otetul cu zaharul granulat si conservantul alimentar.
5. Imparte otetul in borcane, apoi umple-le cu feliile de sfecla rosie (trebuie sa fie caldute sau reci).
sfecla rosie murata pusa pe iarna





6. Pune in fiecare borcan boabe de piper si adauga si niste zeama din oala in care a fiert sfecla.
7. Infileteaza capacele si pune borcanele la sterilizat.
sfecla rosie murata pusa pe iarna





8. Pune o carpa pe fundul unei oale mari, apoi borcanele unele langa altele si chiar unele peste altele.
9. Toarna apa cat sa le acopere si lasa-le sa fiarba la foc mai mic. Acopera-le.
sfecla rosie murata pusa pe iarna





10. Dupa vreo 20 de minute scoate-le si pune-le pe un prosop uscat, cu capacele in jos.
11. Dupa ce s-au racit de tot, du-le in camara.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sfecla murata sfecla iarna sfecla rosie muraturi conserve iarna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1840 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022023 (s)