News Flash:

Sfaturi pentru pus ardei iuti la murat

20 Iulie 2017
1886 Vizualizari | 0 Comentarii
Daca si tie iti place sa asezonezi uneori mancarea cu ardei murati, e bine sa ai mereu la indemana cativa in frigider. Iata o reteta simpla pe care trebuie sa o incerci.

Ingrediente:

230 ml otet
1 lingurita sare grunjoasa
2 linguri zahar brun
½ lingurita oregano uscat
boia, dupa gust
3 catei de usturoi
60 ml ulei de masline
230 g ardei iuti

Mod de preparare:

Intr-un vas mai mare, dai la foc, la temperatura medie, otetul, sarea, zaharul, oregano, usturoiul curatat si strivit, uleiul si boiaua. Adaugi ardeii taiati rondele si lasi pe foc 10-15 minute, amestecand din cand in cand.
Transferi ardeii intr-un borcan care se inchide ermetic si torni peste ei lichidul in care au fiert. Lasi la frigider o zi, inainte de servire. Ii poti pastra la rece timp de 1 luna.

preluat de pe click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei murati servire
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1642 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021709 (s)