News Flash:

Sfaturi pentru gatit vinete

21 Iulie 2014
1207 Vizualizari | 0 Comentarii
Vinetele sunt extrem de versatile, dand roade in jurul lunilor august si septembrie. Aceasta leguma a fost introdusa pentru prima oara in Japonia, in jurul secolului VIII, in Europa in secolul XIII, in timp ce in America de Nord abia in secolul XVI. Astfel a devenit un ingredient extrem de popular in bucatariile din toata lumea.

Atunci cand le cumparati trebuie sa le alegeti pe cele mai ferme si mai netede, evitand petele moi sau maro. Incercati sa le preparati imediat, pentru ca nu se pot pastra prea mult timp.

Prepara o Salata cu vinete, ardei si usturoi.

Cum sa le depozitati? Alegeti un loc rece si uscat in care pot sta cel mult una doua zile.

Mod de preparare. Daca vinetele sunt batrane, optati pentru decojirea lor, in caz contrar putand sa le consumati cu coaja cu tot. Clatitile, taiatile capetele si adaugati sare. In acest mod va veti asigura ca legumele nu absorb mult ulei.

sursa: euforia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfaturi culinare retete vinete retete vara retete salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1625 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027729 (s)