News Flash:

Sfaturi pentru facut oua ochiuri

15 Mai 2014
2344 Vizualizari | 0 Comentarii
Aparent este cel mai banal lucru pe care il poti prepara in bucatarie ta. In realitate, este foarte greu sa-l faci corect, fara sa-l arzi sau sa-i distrugi galbenusul. Sa nu uitam ca le-a dat batai de cap chiar si concurentilor de la MasterChef.

Ca sa-ti iasa bine de fiecare data, iti propunem o metoda care nu da gres niciodata: cu focul la minim.  Ai nevoie de o tigaie unsa cu unt sau una non-adereanta,in care sa nu mai pui nimic. Spargi ouale si, dai focul la minim si le lasi sa stea 10 minute.

Gateste mancare de spanac cu oua ochiuri.

Trebuie doar sa condimentezi oul cu sare si piper si sa asteapti sa se faca, fara sa-l misti. Albusul se va coace incet, iar galbenusul va ramane intact.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

masterchef oua ochiuri retete oua sfaturi culinare retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020675 (s)