News Flash:

Sfaturi pentru facut o delicioasa placinta cu mere

2 Februarie 2015
6348 Vizualizari | 0 Comentarii
Nimeni nu s-a nascut invatat. Din greseli se invata! Va suna cunoscut, nu-i asa? Ei, in unele cazuri e mai bine sa inveti din greselile altora, decat dintr-ale tale. De aceea, va recomand acum cateva lucruri despre cum trebuie sa gatiti o delicioasa placinta cu mere:

1. Nu cumpara mere doar de un singur soi. Ia si rosii, si galbene, si verzi. Poate ca unele sunt mai tari, dar compenseaza cu un gust mai dulce. In plus, coaja lor se inmoaie in cuptor si da o aroma si mai placuta placintei.

2. Investeste in accesorii de gatit. Spre exemplu, e mai bine sa gatesti placinta intr-o tava de metal, intrucat metalul e un conductor de caldura mai buna decat ceramica sau sticla. La final, vei avea un preparat cu o culoare aurie uniforma.

3. Grasimea folosita face diferenta. Daca vrei ca placinta sa fie delicioasa, amesteca untul cu crema de branza.
ATENTIE: untul trebuie sa fie rece, pentru ca placinta sa nu se intareasca.

4. Inlocuieste untul cu smantana, daca vrei ca placinta sa nu fie uscata.

5. Foloseste doua feluri de faina (faina alba obisnuita si faina din grau integral). Cea din grau integral adauga fibre preparatului, iar cea alba obisnuita mascheaza gustul de grau.

6. Inainte de a pune merele peste blat, inmoaie-le cu putin zahar, la foc mic.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinta mere prajituri mere sfaturi culinare aluat placinta
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1679 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026044 (s)