News Flash:

Sfaturi pentru facut frigarui

6 Iunie 2014
1583 Vizualizari | 0 Comentarii
Fie ca le frigi pe grill, fie pe gratar, urmeaza pasii isteti ai lui Barney Desmazery pentru a obtine de fiecare data frigarui de pui bine patrunse.

1. Inmoaie betele de frigarui din lemn in apa rece timp de 20 de minute, ca sa nu se arda. Feliaza pieptul de pui in fasii lungi si subtiri.

Incearca si niste Frigarui de legume.

2. Pune cate o fasie de carne pe fiecare bat si unduieste-o astfel incat sa formezi litera „S”.
3. Trage cu grija carnea in josul batului, pe masura ce avansezi. Termina frigaruia fixand varful fasiei de pui. Carnea este acum gata pentru marinat sau pentru frigerea pe gratar.

Frigaruile de pui sunt delicioase atunci cand marinezi mai intai carnea. Sunt ideale pentru petreceri pentru ca le poti servi calde sau reci, iar combinasiile de arome sunt foarte numeroase.

sursa: goodfood
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

barney desmazery retete frigarui retete vara retete rapide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1682 (s) | 38 queries | Mysql time :0.030483 (s)