News Flash:

Sfaturi pentru facut cel mai bun bacon la cuptor

2 Septembrie 2014
986 Vizualizari | 0 Comentarii
Americanii au facut o obsesie pentru bacon, si nu degeaba. Crocant si cu o aroma intensa, acesta schimba complet orice mancare cu care este asociat. Iata si cum sa-l prepari cel mai bine.

Mod de preparare:

450 g bacon
1 foaie de copt

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 200 grade Celsius si pune tava in partea de jos a cuptorului. Aranjeaza baconul in tava, pe foaia de copt, intr-un singur strat. Lasa-l la cuptor intre 15-20 minute, pana devine maroniu si crocant. Dupa 10 minute, poti incepe sa-l verifici. Cand e gata, scoate-l de la cuptor si pune-l pe un platou, peste un servetel de hartie, care sa absoarba grasimile.
Serveste-l imediat. Ca sa-l incalzesti, este suficient sa-l pui putin la microunde.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bacon sfaturi culinare retete microunde culinar retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1613 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022525 (s)