News Flash:

Sfaturi pentru a rumeni frumos friptura si pestele

10 Octombrie 2016
2133 Vizualizari | 0 Comentarii
Pentru ca friptura si pestele sa-ti iasa foarte bune, trebuie sa tii cont de urmatoarele lucruri:

1. Prajeste carnea numai in ulei rafinat. Bucatarii profesionisti pun ulei cam in cantitate de 8% din masa produsului de baza.
2. Trece pestele sau carnea prin oua, apoi prin pesmet si pune-le la prajit. Se vor rumeni frumos.

3. Pentru ca friptura sa aiba o crusta rumena, presara putin zahar pudra inainte de a o pune la prajit.
4. Unge cu putina smantana carnea de pui sau de rata inainte de a o pune la prajit, pentru a se rumeni uniform.

5. Nu intoarce carnea de mai multe ori. Altfel, nu va mai fi suculenta.
6. Marineaza cateva ore carnea de pasare mai batrana, pentru a fi mai suculenta.

7. Cand prajesti pestele, pune in tigaie cateva bucatele de cartof crud. Vor absorbi mirosul neplacut.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sfaturi culinare sfaturi gatit sfaturi friptura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018168 (s)