News Flash:

Sfaturi culinare: cum se fac ouale ochiuri perfecte

10 Septembrie 2014
2462 Vizualizari | 0 Comentarii
Daca vrei sa faci un ou ochi perfect de fiecare data, iti recomandam o metoda la care, trebuie sa recunoastem, nici noi nu ne-am gandit pana acum. Dar functioneaza!

Cum faci sa nu spargi galbenusul, sa nu-l acoperi de albus sau sa nu il gatesti prea tare? Sa faci un ou ochi este proba de MasterChef, si nu degeaba. Pe cat de simplu pare, pe atat de usor poti sa dai gres.

Uite cateva sfaturi pentru facut oua ochiuri

O bloggerita iti recomanda o metoda inedita:
1. Separa galbenusul de albus
2. Pune o lingurita de ulei de cocos
3. La foc mediu, gateste albusul un minut, pana devin opac.
4. Apoi, pune galbenusul inapoi peste albus.
5. Lasa oul sa mai stea 2 minute pe foc, condimenteaza cu sare si piper si serveste-l.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfaturi gatit retete usoare retete oua ochiuri retete incepatori
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1351 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021115 (s)