News Flash:

Sf. Valentin in bucatarie: Love cupcakes

17 Ianuarie 2013
1855 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr faina
1 ou
150 gr unt topit
150 gr zahar
1 plic zahar vanilat cu scortisoara
1 lingurita praf de copt
1 varf lingurita bicarbonat
1 banana taiata marunt
1 para curatata de coaja si razuita
1 mana buna de fructe de padure + 2 linguri zahar, puse pe foc pana isi lasa zeama
picaturi de ciocolata pentru decor
zahar vanilat pudra

Mod de preparare:


Oul se sparge intr-un castron larg. Se adauga peste unt, zaharul si se amesteca bine. Se toarna untul topit fierbinte (pt a se topi mai repede zaharul). Se incorporeaza zaharul vanilat, praful de copt, bicarbonatul, se amesteca apoi se adauga faina ( cam 250 gr), apoi se adauga banana maruntita si para razuita (pe razatoarea mare), dupa care se incorporeaza si restul de faina. La final se adauga fructele de padure. Se amesteca pana compozitia se omogenizeaza bine.
Nu trebuie sa fie foarte lichida. Cu ajutorul unei linguri, se pune in hartiile de copt asezate in forma de copt, cam 3/4 din marimea hartiei. Inainte de a le introduce in cuptor, se presara deasupra picaturile de ciocolata.
Se da la cuptor, incins in prealabil, cca 25-35 min, pana se rumenesc. Dupa ce s-au racit, se pudreaza cu zahar vanilat. Eu le-am decorat si cu inimioare din fondant.

Love cupcakes
recomandate de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt topit zahar bicarbonat banana para castron larg linguri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1930 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032321 (s)