News Flash:

Serveste friptura de miel cu salata marocana

30 Aprilie 2013
2590 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

30 g seminte de pin prajite
400 g struguri boabe taiate in jumatati
1 ardei gras rosu tocat
400 g dovleac (de placinta) tocat cubulete
400 g dovlecei tocati cubulete
1 lingura menta tocata
sare

Pentru dressing:

3 linguri suc de lamaie
5 lingurite coaja de lamaie rasa
1 lingurita chimion macinat
1 lingurita paprika
1 catel usturoi tocat marunt
1/2 lingurita sare
1/8 lingurita piper cayenne
60 ml ulei masline

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele de salata intr-un bol si amesteca-le cu dressingul. Lasa salata la temperatura camerei timp de 15 minute inainte de servire, astfel incat aromele sa se amestece. Mai adauga sare daca e nevoie.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

menta tocata chimion macinat paprika piper cayenne ulei masline
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1512 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015096 (s)