News Flash:

Serbet de zmeura

18 Iulie 2011
2513 Vizualizari | 0 Comentarii
Serbet de zmeura
Ingrediente: 450 g zmeura 175 g zahar 50 ml suc de lamaie proaspat Mod de preparare: Zmeura se paseaza cu blenderul si apoi se da prin sita pentru a elimina semintele. Intr-o oala se pun zaharul si 300 ml apa si se fierb pentru 5 minute. Siropul se ia de pe foc si se lasa la racit. Dupa racire se adauga peste sucul de lamaie, 100 ml apa si piureul de zmeura. Amestecul se da la frigider si se lasa peste noapte. Se serveste a doua zi, rece. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa articol: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gheata rom salam
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6950 viz    1 com
1051 viz    0 com
4376 viz    1 com
2041 viz    0 com
1198 viz    0 com
3372 viz    0 com
1882 viz    0 com
3523 viz    0 com
1133 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019591 (s)