News Flash:

Serbet de zmeura

18 Iulie 2011
2110 Vizualizari | 0 Comentarii
Serbet de zmeura
Ingrediente: 450 g zmeura 175 g zahar 50 ml suc de lamaie proaspat Mod de preparare: Zmeura se paseaza cu blenderul si apoi se da prin sita pentru a elimina semintele. Intr-o oala se pun zaharul si 300 ml apa si se fierb pentru 5 minute. Siropul se ia de pe foc si se lasa la racit. Dupa racire se adauga peste sucul de lamaie, 100 ml apa si piureul de zmeura. Amestecul se da la frigider si se lasa peste noapte. Se serveste a doua zi, rece. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa articol: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gheata rom salam
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6354 viz    1 com
949 viz    0 com
4164 viz    1 com
1902 viz    0 com
1054 viz    0 com
3142 viz    0 com
1726 viz    0 com
3396 viz    0 com
1040 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1366 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018647 (s)