News Flash:

Serbet de mango cu cocos

25 Februarie 2012
2389 Vizualizari | 0 Comentarii
Serbet de mango cu cocos
Ingrediente:

2 albusuri
15 g fulgi de cocos
110 g zahar
4 mango
125 ml apa
60 ml suc de lamaie

Mod de preparare:

Mai intai fierbem zaharul cu apa pana se dizolva. Apoi la racit. Se taie fructele de mango cubulete si  se prepara un piure. Adaugam siropul de zahar si sucul de lamaie si amestecam pana la omogenizare. Turnam compozitia intr-o tava metalica pe care o bagam la congelator  o ora. Punem din nou in blender serbetul si amestecam cu albusurile de ou. Bagam la congelator pana se intareste. Se serveste cu fulgi de cocos.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

albusuri zahar mango apa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2263 viz    0 com
2626 viz    1 com
1774 viz    0 com
11389 viz    0 com
2864 viz    0 com
2010 viz    0 com
2602 viz    0 com
4109 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1517 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020189 (s)