News Flash:

Semifreddo cu anason si scortisoara

5 Aprilie 2013
1685 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru semifreddo:

200 g pulpa de mango
120 g zahar
100 ml lapte integral
100 ml iaurt
100 ml smantana dulce
4 galbenusuri
1 jumatate de pastaie de vanilie

Pentru sos:

100 ml de miere poliflora
10 g anason stelat
1 baton scortisoara
2 cuisoare
1 jumatate de lamaie

Mod de preparare:

Bate galbenusurile cu zaharul. Separat, fierbe laptele si pastaia de vanilie, apoi toarna si galbenusurile amestecand incontinuu, pana cand obtii o crema mai groasa. Las-o sa se raceasca, apoi adauga iaurtul, pulpa de mango si frisca obtinuta din smantana batuta, apoi pune compozitia la rece timp de 2 ore.
Incalzeste mierea cu anasonul, scortisoara, cuisoarele si zeama de lamaie, apoi pune-le la rece.
Semifreddo cu iaurt si mango se serveste rece cu sos de miere, presarat cu scortisoara si decorat cu cateva felii de mango.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

semifreddo smantana dulce miere poliflora anason stelat scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1674 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024396 (s)