News Flash:

Secretul supei cu galuste a fost dezvaluit de o gospodina din Bucovina. Nu ai cum sa dai gres niciodata cu aceasta reteta!

1 Noiembrie 2016
10273 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr tacamuri de pasare
o foaie dafin
radacina mica telina
o radacina pastarnac
un morcov
o ceapa
sare si piper dupa gust
o legatura patrunjel

Pentru galuste:
2 oua
o lingura ulei
7 linguri gris
sare

Mod de preparare:

1. Se fierb tacamurile aproximativ 10 minute, pana cand se ridica spuma in oala. Se aduna spuma si se adauga legumele curatate si tocate bucati mari, dafinul si coditele de patrunjel. Se asezoneaza cu sare si piper si se fierbe pana cand legumele si carnea sunt patrunse.
2. In acest timp, se freaca ouale cu ulei si cu sare, apoi se adauga grisul in ploaie, pana ajunge la consistenta unei smantani groase. Cu o lingura incalzita in supa, se ia din compozitie si se adauga galustele in supa.
3. Se acopera oala si se fierbe maximum 10 minute, la foc mic, apoi se opreste focul. Inainte de servire, se toaca patrunjel proaspat.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pastarnac patrunjel gris oala foc mic
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1505 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015941 (s)