News Flash:

Secretul siluetei perfecte!

5 Iulie 2013
1102 Vizualizari | 0 Comentarii
"Felul in care percepem mancarea este o experienta multisenzoriala, care nu are de-a face doar cu gustul si cu textura alimentelor, ci si cu aroma si aspectul mesei", mentioneaza cercetatorii de la Universitatea din Oxford.

Potrivit Mediafax, acestia au studiat legatura dintre culori si apetit si au ajuns la o concluzie ce s-ar putea sa le fie de folos celor care vor sa slabeasca. Astfel, acestia sustin ca rosul este o culoare care te ajuta sa-ti temperezi apetitul si care te ajuta sa slabesti. "Rosul ar trebui prezentat persoanelor care trebuie sa isi limiteze hrana, dar cu siguranta nu celor care vor sa se ingrase", afirma cercetatorii.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1496 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023409 (s)