News Flash:

Secretul placintei cu ravas - Cum trebuie facuta ca sa nu se desfaca

19 Mai 2017
355 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet foi de placinta
1 l de iaurt
200 g de branza
5 oua
4 linguri de ulei
2 linguri de zahar tos pentru pudrat

Mod de preparare:

Lasam pachetul cu foi de placinta sa se dezghete la temperatura camerei, apoi il desfacem foaie cu foaie, branza o radem pe razatoarea mare, iar ouale le batem bine intr-un castron si apoi le amestecam cu iaurt.
Luam cate 2 foi de placinta, le stropim cu putin ulei, apoi le asezam una peste cealalta si presaram deasupra branza rasa, dupa care strangem foile ca un acordeon si le asezam in tava de cuptor unsa cu putin ulei.

Citeste si Ce s-au bucurat ai mei cand am scos tarta quiche din cuptor! Au terminat-o dintr-un foc

Procedam in continuare la fel pana cand s-a umplut toata tava, apoi in cateva locuri strecuram cu grija sa nu se vada cativa bani infasurati in ravase si apoi in staniol, turnam deasupra amestecul de oua si iaurt, stropim cu putin ulei si introducem tava in cuptor sa se coaca timp de 20 minute la o temperatura de 250 de grade.
Cand placinta este rumenita o scoatem din cuptor, o presaram cu zahar si o acoperim cu un prosop cateva minute, dupa care o taiem in bucati. Norocosul anului este cel care va nimeri bucata de placinta cu banul cel mai mare.

Reteta de placinta cu ravas ne este recomandata de preparatedevis.ro.

placinta ravas aluat placinta foi placinta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1547 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012028 (s)