News Flash:

SECRETUL pentru CEL MAI GUSTOS GRATAR! Iata ce trebuie sa faci pentru gatirea CORECTA si RAPIDA a carnii…

13 Iunie 2017
2936 Vizualizari | 0 Comentarii
Pentru ca a venit vara, foarte multi romani aleg sa faca gratar la sfarsit de saptamana. Pentru a obtine gratarul perfect si cea mai suculenta carne, tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de un mic truc. Astfel carnea va avea un gust deosebit si nu se va arde. Iata despre ce este vorba.

Uneori, carnea gatita la gratar se poate usca si poate fi usor inecacioasa. Pentru a evita astfel de situatii, este bine sa se tina cont de un truc simplu si eficient. Astfel carnea va fi suculenta si va avea un gust aparte.

Tot ce trebuie sa faci este sa pozitionezi gratarul astfel incat pe suprafata lui sa existe doua zone cu temperaturi diferite. Una dintre ele trebuie sa aiba o temperatura mai ridicata, in timp ce alta trebuie sa aiba o temperatura mai scazuta. In zona cu temparatura ridicata, focul trebuie sa fie mai puternic. Acolo trebuie sa fie pusa carnea prima data. Cand acest aliment trebuie lasat acolo pana incepe sa isi schimbe culoarea. Dupa aceea, carnea va fi mutata in zona in care focul nu este la fel de puternic, iar temperatura este mai scazuta. Trebuie lasata la foc mic pana cand este gata.

Citeste si Reteta sanatoasa pentru gratar: Piept de curcan cu ierburi aromate

De asemenea, pentru a avea un gust deosebit, este indcat sa lasi carnea la marinat cel putin o zi. In felul acesta, toate aromele vor patrunde in carne, iar la final, gustul acestui aliment va fi unul deosebit.
Asadar, data viitoare cand prepari carne pe gratar, ai putea incerca sa tii cont de trucul de mai sus. De asemenea, daca vei lasa carnea la marinat, atunci gustul acestui aliment va fi cu siguranta unul deosebit. Sunt trucuri simple si eficiente pe care le poti folosi.

sursa: sanatatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

foc mic gratar
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1788 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026190 (s)