News Flash:

Secretul pentru a prepara cel mai delicios pilaf de post! Incearca si tu aceasta reteta simpla

12 Iunie 2017
6262 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 fire praz
250 g orez
200 g masline negre
1 legatura ceapa verde
400 g rosii in bulion
marar
50 ml ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:

Se toaca ceapa si se caleste in putin ulei de masline.
Se adauga prazul si se acopera cu apa fierbinte, apoi se adauga maslinele spalate si intepate din loc in loc pentru a se patrunde mai usor si a-si lasa savoarea.
Cand prazul este bine patruns, se adauga rosiile in bulion, se potriveste gustul cu sare si piper si se transfera mancarea intr-o tava de aragaz.

Se adauga orezul, se mai completeaza cu apa fierbinte si se da totul la cuptor pana cand orezul isi mareste volumul si absoarbe sosul.
La final se adauga marar tocat.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

praz orez ceapa verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1651 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023446 (s)