News Flash:

Secretul oualor de Pasti! Orice gospodina trebuie sa il afle acum! Niciodata nu te-ai fi gandit la asa ceva

5 Aprilie 2017
144832 Vizualizari | 0 Comentarii
oua
Oul contine atat calciu, cat si vitamina D, necesara pentru fixarea calciului in oase. Vitamina D este sintetizata in piele prin expunerea la soa­re, in timpul iernii insa acest lucru nu este posibil. Pentru a suplini lipsa vitaminei D, in sezonul rece putem sa mancam trei-patru oua pe saptamana.

Este o metoda sigura de prevenire a osteoporozei – boala raspandita nu numai in randul femeilor aflate la menopauza, ci si in randul barbatilor. Oul este recomandat si copiilor peste 3 ani, care au nevoie de suplimentarea dozei zilnice de vitamina D in lunile de iarna, pentru prevenirea rahitismului.

Citeste si Secretul culorii intense de la ouale de Pasti. Cum sa le faci cat mai rosii

Secretul oualor de Paste reusite este urmatorul: fierbeti-le in apa sarata, vopsiti-le adaugand in culoare o lingura de otet, puneti-le sa se scurga pe un ziar si, inainte sa se raceasca, ungeti-le cu o carpa moale umezita in untdelemn sau untura.
Ouale fierte, nevopsite, pe care vreti sa le umpleti sau sa le puneti in drob, se curata de coaja usor daca imediat dupa fierbere le spargeti la capul turtit si le bagati in apa rece.

sursa: fiisanatos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


oua pasti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1619 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013893 (s)