News Flash:

Secretul omletei pufoase si cremoase - Ingredientul il ai in casa

23 August 2016
8673 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 oua
3 linguri smantana pentru frisca
1 lingurita unt
sare de mare
piper alb
putin busuioc proaspat
putin oregano proaspat sau uscat
50 gr branza

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
1. Bate bine ouale cu sarea, apoi pune smantana peste ele si omogenizeaza cu telul. Smantana o va face mai pufoasa si mai cremoasa.
omleta pufoasa si cremoasa







2. Topeste untul intr-o tigaie incinsa.
3. Pune compozitia in ea si lasa putin asa sa se umfle, dupa care presara piperul, busuiocul, oregano si branza.
omleta pufoasa si cremoasa









4. Baga repede tigaia in cuptorul incins si lasa omleta sa se gateasca pe indelete.
omleta pufoasa si cremoasa








5. Scoate, impatureste-o in doua si serveste-o.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto


reteta omleta omleta cremoasa omleta pufoasa omleta smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014710 (s)