News Flash:

Secretul gospodinelor! De ce nu se arunca niciodata ZEAMA de la CASTRAVETII MURATI

9 Decembrie 2016
15402 Vizualizari | 0 Comentarii
Nu mai arunca zeama de la castravetii murati. Nu ai idee cat de benefica este!

Desi crezi ca bunatatea si utilitatea se gaseste doar in castraveti, te-ai inselat!

Zeama ramasa poate fi, la randul ei, extrem de utila:

- fragezeste carnea pentru friptura (inmoaie carnea in zeama ramasa si las-o aproixmativ 30 de minute, inainte de a o baga la cuptor);
- pastreaza pastele delicioase (toarna cateva linguri de zeama peste paste si vei imbunatati atat aroma, cat si aspectul acestora);
- da savoare hummusului (adauga cateva linguri de zeama si vei obtine un gust acrisor);
- conserva alte legume (zeama este perfecta in conservarea cepei, a usturoiului sau a rosiilor).

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

zeama legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2586 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024087 (s)