News Flash:

Secretul gospodinelor! De ce nu se arunca niciodata ZEAMA de la CASTRAVETII MURATI

9 Decembrie 2016
16314 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Nu mai arunca zeama de la castravetii murati. Nu ai idee cat de benefica este!

Desi crezi ca bunatatea si utilitatea se gaseste doar in castraveti, te-ai inselat!

Zeama ramasa poate fi, la randul ei, extrem de utila:

- fragezeste carnea pentru friptura (inmoaie carnea in zeama ramasa si las-o aproixmativ 30 de minute, inainte de a o baga la cuptor);
- pastreaza pastele delicioase (toarna cateva linguri de zeama peste paste si vei imbunatati atat aroma, cat si aspectul acestora);
- da savoare hummusului (adauga cateva linguri de zeama si vei obtine un gust acrisor);
- conserva alte legume (zeama este perfecta in conservarea cepei, a usturoiului sau a rosiilor).

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zeama legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1713 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020872 (s)