News Flash:

Secretul drobului de pui

4 Aprilie 2017
5868 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g ficatei de pui
500 g pipote si inimi de pui
2 legaturi ceapa verde
1/2 legatura usturoi verde
1 legatura patrunjel verde
1/2 legatura marar verde
3 oua
3 linguri pesmet
2 linguri untura de porc sau 3 linguri de ulei
sare
piper

Mod de preparare:

1. Spalam bine ficateii, pipotele si inimile si le punem la fiert. Probabil stiti ca ficatul fierbe mai repede asa ca il fierbem separat. Cat timp? Pana intra usor furculita in el/ele.
2. Dupa ce s-au fiert le strecuram si le tocam marunt cu cutitul. Sa nu faceti greseala de a le toca cu blenderul pentru ca rezulta o pasta asemanatoare pateului.

Citeste si

Ceapa si usturoiul le taiem felii si le calim putin in untura, doar cat sa se inmoaie. E preferabil sa folositi untura de porc daca aveti deoarece da un gust aparte drobului.
Tocam patrunjelul si mararul marunt.
Intr-un bol punem organele taiate marunt, verdeata, ouale crude, pesmetul si amestecam usor pana se omgenizeaza. Atentie la ficat sa nu il zdrobiti prea tare.

Condimentam cu sare si piper si apoi punem drobul intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt. Puteti sa puneti si oua fierte tari pentru un aspect mai frumos insa mie imi place asa clasic pentru ca oricum il mancam cu oua rosii.
Coacem aproximativ 20 de minute la 175 grade Celsius.
Lasam sa se raceasca bine apoi il taiem felii si servim.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

drob pui drob pasti retete drob
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014015 (s)