News Flash:

Secretul desertului din imagine este sa folosesti o folie. De ce? Afla din reteta de budinca de caramel

19 Iunie 2017
711 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de caramel este un preparat foarte indragit de elvetieni, care adora dulciurile. Asadar, afla cum o poti prepara!

Ingrediente:


5 linguri zahar
2 linguri apa
500 ml lapte
2 linguri amidon
1 ou
150 ml frisca

Mod de preparare:

Combini zaharul cu apa si-l asezi intr-o cratita pe foc. Cand incepe sa fiarba si culoarea devine aramie dai caramelul deoparte 5 minute. Nu-l lasa sa se intunece la culoare, deoarece va avea un gust amar. Pui 200 ml de lapte peste caramel si amesteci pana cand se omogenizeaza. Restul de lapte il combini cu oul si amidonul. Torni treptat aceasta compozitie peste lapte si amesteci constant, pana cand se ingroasa budinca. O dai deoparte, o torni intr-un bol si o acoperi cu o folie pentru a nu se forma o pojghita la suprafata. O tii la frigider doua ore inainte sa o servesti. O torni in pahare si o decorezi cu frisca.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar lapte amidon frisca cratita budinca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1540 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014742 (s)