News Flash:

Secretul ciorbei de vita - Ce sa pui in ea ca sa-i dai gust ca la mama acasa

22 Mai 2017
17622 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g carne manzat
1 ardei gras galben
1/2 ardei capia rosu
1 morcov
1 pastarnac
1 ceapa potrivita
2 rosii coapte
bors
delikat
sare
1 legatura patrunjel

Mod de preparare:

Carnea am spalat-o bine, schimband de mai multe ori apa.
Rosiile le-am oparit in apa cu sare.
Am pus carnea la fiert in apa cu sare, spumand mereu. Cand carnea este fierta, am taiat-o bucati mici, iar zeama am strecurat-o.
In zeama strecurata am adaugat legumele tocate marunt si carnea taiata bucati. Am lasat sa fiarba timp de cca 30 min.
Rosiile le-am curatat de coaja si le-am dat prin razatoarea mare. Am adaugat rosiile la ciorbita si am mai lasat sa fiarba 10 min.

Citeste si Reteta pentru pranz: bors de rata cu taitei de casa

Am adaugat delikatul, borsul, iar dupa cateva clocote am pus si patrunjelul tocat marunt.
Am servit ciorbita cu smantana si ardei iute.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciorba vita ciorba vacuta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1777 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019851 (s)