News Flash:

Secretul ciorbei cu oase afumate - Doar asa trebuie s-o faci ca sa iasa cat mai buna

25 Mai 2017
3836 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 ciolane afumate de porc, nu foarte mari
1 morcov
1 ardei gras verde
1 ardei gras rosu
1 ceapa
1 mana orez
suc de rosii
leustean
sare
bors magic

Mod de preparare:

Am spalat bine oasele in mai multe ape, apoi le-am pus in oala la fiert in apa cu putina sare, lasand oala fara capac pentru a lua spuma.
Intre timp am pregatit zarzavatul, curatandu-le si taindu-le marunt.

Dupa ce am luat spuma bine-bine, am adugat legumele si orezul si am pus capacul. Am lasat sa fiarba cca 45 minute, apoi am lasat oala sa se odihneasca... pentru a reusi sa scot capacul. Am pus oala din nou pe foc (fara capac) si am adaugat sucul de rosii, iar dupa 5 min borsul. Dupa inca un clocot am pus leusteanul tocat marunt si am oprit focul.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez leustean bors magic clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1515 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014376 (s)