News Flash:

Secretul checului pufos - Cum sa-ti creasca mult si bine

3 Octombrie 2016
5184 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

3 pahare faina
3 oua
1.5 pahare zahar
1 pahar smantana
250 gr unt
300 gr stafide
1.5 plic praf de copt
1 plic zahar vanilinat
coaja rasa de la o portocala
sucul de la jumatate de lamaie

Mod de preparare:

1. Amesteca bine toate ingredientele.
2. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
3. Pune compozitia in ea, apoi baga in cuptorul incins la 200-220 grade Celsius, pentru 20-25 de minute.
Pentru a iesi cat mai pufos, trebuie sa separi ouale si sa bati spuma albusurile. Dupa aceea, ele trebuie incorporate cu o spatula in restul compozitiei. Galbenusurile, in prealabil, e bine sa fie frecate cu zahar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete chec chec pufos chec stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1714 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024558 (s)