Ingrediente:8
oua8 linguri zahar
8 linguri faina
1 lingura
bicarbonat de sodiu1 lingura otet
cirese cca 500 g
Mod de preparare:Am separat ouale: albusurile impreuna cu 4 linguri de zahar le-am batut spuma. Peste galbenusuri am adaugat bicarbonatul stins, apoi am amestecat. Am incorporat galbenusurile putin cate putin, la amestecul de albusurile, amestecand cu o lingura de jos in sus. In acelasi mod am incorporat si faina, in ploaie.
Citeste si Reteta care te salveaza in orice moment - Pandispan cu visinePandispanul l-am pus intr-o tava unsa si tapetata cu
hartie de copt, deasupra am pus ciresele fara samburi si scurse de zeama. Am dat tava la cuptor pentru vre-o 25 minute.
Am lasat pandispanul sa se raceasca, apoi l-am pudrat.
sursa:
sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Comentarii (0)