News Flash:

Secretul celui mai pufos pandispan cu cirese - Cum trebuie facut ca sa-ti creasca mare si frumos in cuptor

3 Mai 2017
35215 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 oua
8 linguri zahar
8 linguri faina
1 lingura bicarbonat de sodiu
1 lingura otet
cirese cca 500 g

Mod de preparare:

Am separat ouale: albusurile impreuna cu 4 linguri de zahar le-am batut spuma. Peste galbenusuri am adaugat bicarbonatul stins, apoi am amestecat. Am incorporat galbenusurile putin cate putin, la amestecul de albusurile, amestecand cu o lingura de jos in sus. In acelasi mod am incorporat si faina, in ploaie.

Citeste si Reteta care te salveaza in orice moment - Pandispan cu visine


Pandispanul l-am pus intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt, deasupra am pus ciresele fara samburi si scurse de zeama. Am dat tava la cuptor pentru vre-o 25 minute.
Am lasat pandispanul sa se raceasca, apoi l-am pudrat.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta pandispan pandispan cirese
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1621 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015594 (s)