News Flash:

Secretul celui mai pufos chec pe care l-am mancat vreodata. Se face cu...

16 Septembrie 2016
7862 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7354 RON (+0.0002)
USD: 4.2876 RON (-0.0103)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

200 gr visine (pot fi si conservate)
1 lingura ulei
1 pliculet praf de copt
1 pahar apa minerala
1.5 pahare zahar
4 oua
1 plic zahar vanilinat
4 pahare faina + 3 linguri
4-5 mandarine
35 gr unt
putin zahar pudra

Mod de preparare:

1. Amesteca uleiul cu apa minerala, apoi pune paharul de zahar, zaharul vanilinat, ouale si praful de copt. Omogenizeaza.
2. Cerne faina si incorporeaz-o.
3. Unge cu putin ulei o tava, pune aluatul in ea si distribuie-l cat mai bine.
4. Decoreaza cu visine si felii de mandarina.
5. Amesteca apoi lingurile de faina cu untul. O sa obtii o masa sfaramicioasa.
6. Presara compozitia peste chec si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 40-45 de minute.
Serveste cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chec chec pufos chec fructe chec visine
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2148 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028039 (s)