News Flash:

Secretul celui mai gustos pilaf sarbesc

16 August 2017
3935 Vizualizari | 0 Comentarii
Daca tii post sau pur si simplu vrei sa incerci o garnitura deosebita, atunci pilaful sarbesc este ideal pentru oricine.

Ingrediente:

ceapa
orez
ardei rosu
morcov
ciuperci
ulei
patrunjel
sare
piper

Mod de preparare:

Se toaca si se caleste ceapa in ulei. Se rade (sau se toaca) morcovul si ardeiul se taie marunt. Se adauga peste ceapa si se caleste. Se adauga ciupercile, apoi orezul si apa. Se poate adauga si patrunjel tocat pentru un plus de savoare. La final se drege cu sare si piper, dupa gust.
Pilaful sarbesc merge de minune la orice fel de carne sau insotit de castraveciori murati.

preluat de pe a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pilaful sarbesc castraveciori murati
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017224 (s)