News Flash:

Secretul celor mai bine crescuti si gustosi cozonaci. Cum ii pregatesc gospodinele din Moldova

24 Octombrie 2016
3174 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Pentru a coace niste cozonaci buni si frumosi, ai nevoie nu de aluat obisnuit, ci de aluat oparit. Cum il prepari? Foarte simplu:

1. Pune 200 ml de lapte la incalzit.
2. Cand da in clocot, ia de pe foc si presara in ploaie 100 gr de faina. Omogenizeaza bine, apoi pune inapoi pe foc.
3. Amesteca in mod continuu 1-2 minute, pana cand se formeaza o pelicula alba.
4. Incorporeaza si drojdia acum (dizolvata in foarte putin lapte). Lasa apoi la racit.
5. Cand e caldut, pune restul ingredientelor ca de obicei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cozonac crescut aluat oparit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1758 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015984 (s)