News Flash:

Secretul celei mai gustoase iahnii de fasole

6 Iunie 2017
730 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
500 gr fasole
3 cepe
1 morcov
200 gr sos de rosii
2 foi de dafin
patrunjel
marar
sare
piper
 
Mod de preparare:
 
Cu o zi inainte de pregati iahnia, pune fasolea in apa, la inmuiat.
Intr-o oala, pune fasolea la fiert. Las-o sa de dea in clocot de 3 ori. Intre timp caleste ceapa. Adauga morcovul si sosul de rosii. Lasa sa fiarba cateva minute.

Adauga acest sos peste fasole. Amesteca putin in compozitie. Adauga foile de dafin, patrunjelul si mararul. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Da fasolea apoi la cuptor, pana scade.
Iahnia de fasole se serveste ca atare, cu muraturi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fasole patrunjel clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1764 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019928 (s)