News Flash:

Secretul ca sa faci o zacusca foarte gustoasa! Un ingredient banal ii poate schimba gustul!

3 August 2016
9065 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 ardei grasi (rosu, galben, verde)
1 vanata
50 ml de ulei de masline
3 cepe mici
2 catei de usturoi
2 frunze de dafin (proaspete sau uscate)
2 linguri pasta de rosii
1 lingurita sare (sau mai putin, in functie de preferinte)
2 lingurite de zahar granulat
putin piper alb

Mod de preparare:


1. Spala bine legumele.
2. Tapeteaza o tava de copt si pune in ea vanata injumatatita si ardeii intregi. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 125-35 de minute.
zacusca







3. Scoate legumele din cuptor, curata-le si pune-le intr-un tocator electric.
zacusca







4. Caleste usor ceapa si usturoiul, dupa care pune peste ele legumele din tocator.
5. Adauga uleiul si frunzele de dafin.
6. Incorporeaza si pasta de rosii. Amesteca bine. Gateste la foc mediu. Potriveste de sare, piper si zahar.
zacusca







Cand zacusca e omogena, ia-o de pe foc, las-o sa se raceasca putin si pune-o intr-un borcan. Tine-o in frigider. Nu uita sa scoti foile de dafin.
Secretul e sa pui dafin.
zacusca
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete zacusca zacusca rapida zacusca toamna zacusca legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1771 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019994 (s)