News Flash:

Secretul a fost dezvaluit: uite asa se prepara CEL MAI PUFOS CHEC!

8 Februarie 2017
33833 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 oua
200 gr faina
200 gr zahar
1 lingurita de praf de copt
2 linguri de cacao
4 linguri de ulei
2 plicuri de zahar vanilinat
1 praf de sare

Mod de preparare:

Se separa, mai intai, ouale, dupa care albusurile se bat bine spuma cu un praf de sare. Se adauga apoi zaharul si zaharul vanilinat. Galbenusurile se amesteca cu uleiul ca la maioneza si se toarna peste albusurile batute, amestecand de jos in sus cu o spatula. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune peste amestecul de albusuri si galbenusuri. Se imparte compozitia in doua parti egale, in una dintre ele punand cele doua linguri de cacao, conform vocea.biz.
Se pune compozitia alba intr-o tava de chec, in care s-a pus mai intai hartie de copt. Deasupra se pune compozitia in care am incorporat cacao. Cu ajutorul unei spatula, se amesteca foarte usor si putin, pentru a se intrepatrunde discret cele doua culori. Se pune la cuptor timp de aproximativ 40 de minute.

sursa: internet-bun
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec pufos retete chec
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1683 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017823 (s)