News Flash:

Secretul a fost dezvaluit! Asa se fac corect cele mai bune galuste!

6 Decembrie 2016
13129 Vizualizari | 1 Comentarii
Gospodinele au mereu aceasta problema: cum se fac corect galustele din gris?

Ingrediente:

2 oua
gris
sare
o lingura de ulei
un varf de cutit praf de copt

Mod de preparare:

Se sparg cele doua oua, se adauga sarea si se bate amestecul bine. Se adauga treptat cate o lingura de gris si se incepe incorporarea. Se adauga gris pana se ajunge la consistenta dorita (nici prea lichida, dar nici solida).

Apoi, secretul consta in praful de copt, ce se adauga la final. Se amesteca iar si apoi se formeaza si se adauga galustele in supa.
Aceasta nu trebuie sa fie prea fierbinte. Bucatarii celebri sfatuiesc gospodinele sa aduca supa la o temperatura moderata.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Lala  | #1129
Nu trebuie nici un praf de copt. Daca le faci de consistenta potrivita , aluat sub forma de pasta, ies pufoase atat din gris cat si din faina fina de porumb.
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1791 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020350 (s)