News Flash:

Secretele pastelor, impartasite de bucatari italieni!

16 August 2013
1188 Vizualizari | 0 Comentarii
Chef Ricky Squilloni si Chef Mauro Massimo sunt din Roma, respectiv Sicilia, si gatesc  de cand se stiu. Noi i-am surprins in plina actiune in bucataria restaurantului Jackie O si am incercat sa furam cateva trucuri pretioase de gatit.

Dupa ani de experienta in restaurantele din capitala Italiei, cei doi chefi au venit in Romania si gatesc preparatele autentice italiene la restaurantul Jackie O, pe care l-am vizitat si noi si despre care am scris aici.

Iata ce nu trebuie sa-ti lipseasca niciodata din bucatarie:

Chef Ricky Squilloni
: “Ulei de masline extra virgin, busuioc si rosii cheryy – le iubesc, sunt foarte bune si le poti folosi in multe retete, de la salate la sosuri. Un alt ingredient care sa nu-ti lipseasca din bucatarie – portocalele. Recomand si o reteta veche siciliana: salata de portocale. Contine masline negre, ulei de masline, portocale proaspete si putina sare. Este foarte proaspata, foarte de vara”.

Chef Mauro Massimo: “Mie nu-mi lipsesc niciodata usturoiul, rosiile proaspete si busuiocul proaspat. Acestea pot face minuni in bucatarie”.

Iar Chef Ricky ne-a dezvaluit si cel mai bun truc pentru niste paste absolut delicioase: “Trebuie sa le fierbi un pic mai al dente decat crezi ca trebuie. Ia-le de pe foc, stoarce-le bine, chiar daca ai impresia ca nu sunt suficient de bine fierte. Ia o lingura de apa in care au fiert pastele, pune-o in sos si adauga pastele. Le vei da sansa sa absoarba sosul mai bine”.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ricky squilloni mauro massimo jackie o
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1473 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024760 (s)