News Flash:

Se face in mai putin de o ora, fara coacere. Cel mai simplu tort

6 Octombrie 2017
73617 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g branza dulce de vaca
375 ml lapte
15 g gelatina
1 pachet piscoturi
70 g gem de piersici
3 piersici
1 linguri cacao
2 linguri rom
150 g ciocolata neagra
200 ml frisca pentru ornat
coacaze rosii pentru ornat

Citeste si Tort in straturi cu visine

Mod de preparare:

1. Gelatina se lasa la inmuiat in lapte pentru cateva minute, apoi se pune la foc mic si se amesteca pana se dizolva. Atentie, nu trebuie sa fiarba!
2. Se ia de pe foc, se adauga branza de vaci si se amesteca pana se omogenizeaza. Se asaza un rand de piscoturi intr-o forma de tort detasabila si se toarna peste ele jumatate din crema. Restul piscoturilor se lipesc cu gem doua cate doua si se inmoaie in rom. Se pun peste crema, impreuna cu doua piersici taiate feliute.
3. Cealalta jumatate a amestecului se amesteca cu cacaua si se toarna deasupra. Se lasa peste noapte la frigider, pentru a se intari. Se orneaza cu frisca, bucatele de ciocolata neagra, felii de piersica si coacaze rosii.

preluat de pe ph-online
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gelatina ciocolata neagra citeste si
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017699 (s)