News Flash:

Se auzeau numai molfaituri de la atatia fomisti la masa - Nici unul nu si-a dat seama ca aceasta tocanita de legume nu are carne

17 August 2017
1256 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Daca tii post sau esti vegetarian, alege un preparat in combinatii savuroase de legume, simplu si rapid, care iti lasa gura apa.

Ingrediente:

30 ml ulei
1 ardei rosu
1 ardei verde
2 dovlecei
3 rosii
1 morcov
1 vanata
1 ceapa
60 g condimente de legume
sare
1 legatura de patrunjel
4 catei usturoi
250 ml apa

Citeste si Reteta de post - Cum se fac legumele la cuptor - Cu ce le dai gust

Mod de preparare:

Speli legumele, tai bucati mari ardeii, vanata, dovleceii si rosiile. Ceapa si morcovii, le tai bucati de marime medie. Cureti usturoiul de coaja si il zdrobesti cu ajutorul presei. Maruntesti legatura de patrunjel, fara codite.
Incingi uleiul intr-o cratita, la foc mediu, calesti ceapa, 2-3 minute, apoi adaugi morcovii, ardeii, dovleceii, vanata, presari condimentele de legume, sare dupa gust si amesteci in timp ce se prajesc. Dupa 5-10 minute adaugi in cratita si rosiile, torni apa si acoperi cu un capac, aproximativ 20 de minute. Dupa ce scade apa, adaugi patrunjelul tocat si usturoiul. Servesti imediat.

preluat de clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei rosu vanata patrunjel usturoi cratita capac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1907 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024347 (s)