News Flash:

Scutecele Domnului

20 Decembrie 2011
2767 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Scutecele Domnului
Ingrediente:

nuci tocate
500 g faina
sirop pentru foi
o ceasca de apa calduta
3 linguri ulei
putina sare

Mod de preparare:

Intr-un vas mai mare se pun faina, apa, sarea si uleiul si se pregatetse un aluat. Se framanta bine, se bate de masa pana prezinta goluri in sectiune, apoi se lasa deoparte in jur de 15 minute, acoperit cu un servet. Se pregatesc mai multe foi, se subtiaza cu ajutorul unui sucitor, se lasa sa se zvante, dupa care se taie in forme rotunde, de marimea unei farfurii. Fiecare foaie se coace pe o tava, direct pe foc, pe o parte si pe alta. Intre timp se pregateste un sirop usor legat si aromatizat cu apa de flori. Dupa aceea se pun foile una peste alta, stropite bine cu sirop si presarate cu nuci. Se serveste feliat.
Acestei retete i se mai spune si turte cu jufe.

sursa reteta: gustos.ro
sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nuci faina sirop apa ulei sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2105 viz    0 com
1683 viz    0 com
3585 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1677 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013814 (s)