News Flash:

Scrumbie la gratar

19 Iulie 2019
305 Vizualizari | 0 Comentarii

A venit sezonul gratarelor, asa ca orice preparat ne-am dori sa pregatim, va fi cu siguranta mai bun la gratar. In special cand vine vorba despre carne de porc, pasare sau peste. Astazi iti prezentam o reteta senzationala de scrumbie la gratar.
Ingrediente:

  • 3 pesti scrumbie
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • smantana
  • 4 catei usturoi

Mod de preparare:

Pentru inceput, curata bine scrumbiile de solzi si intestine. Spala-le bine in exterior si interior cu apa rece si usuca-le cu un prosop de hartie. Cresteaza fiecare peste la distanta de 2 centimetri apoi condimenteaza cu sare, piper si cimbru uscat. Aseaza scrumbiile pe gratarul bine uns cu ulei si incins si lasa-le pe grill pana se rumenesc, apoi intoarce-le cu grija sa nu le rupi. Dureaza cam 10-15 minute pentru fiecare parte. Intre timp, pune smantana intr-un bol, adauga putina sare si usturoiul zdrobit. Amesteca bine si serveste cu scrumbiile si optional mamaliguta.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

scrumbie gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023015 (s)