News Flash:

Scrumbie cu amestec chinezesc

22 Decembrie 2011
1790 Vizualizari | 0 Comentarii
Scrumbie cu amestec chinezesc
Ingrediente:

2 scrumbii proaspete
un pachet de legume congelate amestec chinezesc
lamaie
putin unt
1/2 ceapa
cimbru
200 ml vin alb sec
piper
sare

Mod de preparare:


Intr-un vas yenna uns cu unt se pun scrumbiile crestate si umplute cu felii de lamaie si ceapa taiata jullien, iar deasupra alte cateva falii de lamaie. Se da la cuptor la 220 grade, pentru aproximativ 25 minute. Dupa un sfert de ora, pestele se stropeste bine cu vinul alb sec.

Pentru garnitura:

Intr-o tigaie de teflon, se calesc legumele chinezesti in unt sau ulei de masline, se condimenteza dupa gust, cu sare, piper si cimbru.

Sosul de la peste rezultat se pune peste legume.

sursa reteta si fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

scrumbii lamaie unt ceapa cimbru piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3093 viz    0 com
3077 viz    0 com
1802 viz    0 com
2317 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1371 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013335 (s)