News Flash:

Scrumbie cu amestec chinezesc

22 Decembrie 2011
1984 Vizualizari | 0 Comentarii
Scrumbie cu amestec chinezesc
Ingrediente:

2 scrumbii proaspete
un pachet de legume congelate amestec chinezesc
lamaie
putin unt
1/2 ceapa
cimbru
200 ml vin alb sec
piper
sare

Mod de preparare:


Intr-un vas yenna uns cu unt se pun scrumbiile crestate si umplute cu felii de lamaie si ceapa taiata jullien, iar deasupra alte cateva falii de lamaie. Se da la cuptor la 220 grade, pentru aproximativ 25 minute. Dupa un sfert de ora, pestele se stropeste bine cu vinul alb sec.

Pentru garnitura:

Intr-o tigaie de teflon, se calesc legumele chinezesti in unt sau ulei de masline, se condimenteza dupa gust, cu sare, piper si cimbru.

Sosul de la peste rezultat se pune peste legume.

sursa reteta si fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

scrumbii lamaie unt ceapa cimbru piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3254 viz    0 com
3169 viz    0 com
1926 viz    0 com
2441 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1520 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013155 (s)